Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Реєстрація | Вхід |






















Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 112


2019-01-16


Головна » 2018 » Декабрь » 14 » Бінарнй відкритий урок на тему "Приготування порційних напівфабрикатів з яловичини та свинини"
1:42 PM
Бінарнй відкритий урок на тему "Приготування порційних напівфабрикатів з яловичини та свинини"

 В рамках проведення тижня професій харчових технологій,  12.12 був проведений бінарнй відкритий урок на тему "Приготування порційних напівфабрикатів з яловичини та свинини" , майстер в/н Маканик А.В. та викладач Сюдіко Л.І.

Переглядів: 9 | Додав: Lyseum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2019
Сайт створено у системі uCoz